Magunkról

 


 Nyugdíjasházunk már 20 éve biztosítja a környék időseinek biztonságos, barátságos elhelyezését. A lakhatást 46, különböző méretű lakrész szolgálja, melyek mindegyikének része egy gardróbos előtér és egy fürdőszoba. A lakrészek a lakók saját bútoraival vannak berendezve, hogy minél inkább sugározza a megszokott, otthoni környezetet. Kérés esetén természetesen tudunk bútorzattal segíteni.

Azok a bennlakók, akik fizettek egyszeri beköltözési díjat, egyedül laknak egy lakrészben.

Nincs beköltözési díj, csak havidíj!

Ebben az esetben, egy lakrészben többen nyernek elhelyezést, de az egy főre eső terület nagysága legalább 9 négyzetméter vagy több.

Tetőtéri lakrész Tetőtéri lakrész nappalija

Sok lakrészből a kilátás vagy a szépen gondozott belső kertre vagy az Apátságra mutat. Minden szinten található egy berendezett teakonyha és közös társalgó helyiség. A teljes egészében akadálymentesített épületben négyszemélyes lift működik az idős emberek mozgásának a megkönnyítésére. Az alagsorban található a kápolna, melyben heti rendszerességgel Istentisztelet tartanak.

Élet a teraszon Az épület a kert felől Étkező
A terasz A szépen ápolt kert A kápolna

A havi térítési díj 113.400,-Ft. Ez tartalmaz minden rezsi jellegű díjat (lakhatás, fűtés, melegvíz, villany, takarítás, mosás, 24 órás nővérfelügyelet, kábel tévé, gyógytorna heti 2 alkalommal).

További megfizetendő költség még az igénybe vett étkezés díja.

Értéke jelenleg, reggeli 270,-Ft/alkalom, ebéd 750,-Ft/alkalom, vacsora 270,-Ft/alkalom.

A gyógyszerköltségről mindenki maga gondoskodik.


 

 

.

 

   
     
Az oldal üzemeltetője az NCArt Zrt. © Minden jog fenntartva